Wednesday, December 28, 2011

Sometimes Annoyed



Assalammualaikum

Kenapa manusia ada perasaan merajuk, marah and etc? Sebab itulah ada sifat yang Allah kurniakan dekat kita. Tapi sesetengah orang salah gunakan perasaan tuh. Hmm same as me :| tak nafikan sometimes I salah gunakan perasaan.

I tahu yang semua orang ada perasaan so jangan sesuka hati nak sakit kan hati orang tuh. Habis how about kalau kita memang tak tahan dengan perangai dia? How? I just wanna say sorry to sesiapa yang I tolak love dia. Hati I memang tak boleh nak in love with anyone buat masa ni. So I warning uolls jangan lah fall in love dengan I kayy. Yes I memang layan kerenah you guys but sorry. Sebab I selesa berkawan sahaja :) I tak berani nak kata sayang sebab memang hati I dah keras.

For now, hati I bukan untuk sesiapa -.- memang bukan untuk sesiapa! MAAFkan I kayy guys. And to boys yang selalu merajuk dengan I. Please :( jangan merajuk merajuk lagi. Sebab I rimas sangat. I tak pandai nak pujuk pujuk ni. Memang I rimas sangat. If I msg cakap "kayy sorry tak ada mood. baii". Means you buat I annoyed dekat you. BUKAN MERAJUK kayy --' I tak pandai nak merajuk since I being single on January. Takenote! Sorry kayy guys..

Kalau nak kawan dengan I, kawan betul betul. And kalau suka dekat I sekali pun. Please! Dont make a promise with me because I know you will never prove the promise. I always kena kayy so thats why I tak percaya janji lelaki. Semuanya ayat sama.. Jyeah! Boleh dikatakan I trauma lah juga, tapi tak ada lah trauma sangat kayy. Ramai kata I sombong or what ever dorang nak cakap. I tak kisah semua tuh sebab bukan masalah utama I.

Guys, just be friends with me :) Kayy? Thanks for reading and baii..


Regards ; me


Tuesday, December 27, 2011

Should I?



Assalammualaikum..

Jyeah! School holiday is ending peoples. Siapa yang still school next year. I want to say Welcome Back to school! Haha including me lah kan Welcome Back to school and worst hostel ever -.- But friends never worst :) Hahaha. And bila school holiday is ending. The famous words is "adik-2 dah beli barang sekolah? baju? beg? kasut? and etc".

Kawan kawan mula lah, eh beli beg sama nak, kasut sama and semua sama. Saiz baju tak nak sama ke? Hewhew. This situation same like me lah. Friends semua nak sama. Kasut and beg. Saiz baju tak lah kan -.- hahah lol. Tahun depan masuk school confirm perkara pertama dengar ialah... ERIN! KAU DAH BERISI LAH! NAMPAK GEMOK -.- time tuh mula lah aku nak kurangkan makan kan kan. Hahaha

And one more think WELCOME BACK to focus for your big big big examination later. Iaitu Sijil Pelajaran Malaysia :D jyeah! Tak lulus exam ni. Maka gelap lah cita cita anda semua. Hahaha but gagal sekali tak semesti gagal selamanya bebeh ! Kayy wish me luck and cikgu cikgu tahun depan confirm push habis habis gila lah. Hahaha. To UPSR, PMR, and SPM candidates goodluck bebeh! Baii :)


Regards ; me


Sunday, December 25, 2011

Spinning The Day!


Assalammualaikum..

Hang out with pupu :) yeah lama tak hang out sama sama. Dulu kecil kecil selalu kan kita pergi mana pun sama sama kan kan kan :P hewhew. Rindu gila that time and so much much rindu lah masa kecil kecil. Kayy I waited for her at Rotiboy KLCC. Then sebelum meet her, terserempak dengan my friends dekat Kem Pusako. Puteri Nurashikin namanya :) muehehe rindu awakss leww! Then dia ajak pergi Sg Wang. So jalan lah dengan panas keterikannya kan kan.




Actually nak tengok wayang but I rasa memang tak sempat lah kan nak tengok wayang kan kan. So kitaorang decide jalan jalan saja lah kan :) Masa jalan jalan tuh lah pakwe pakwe nak jumpa kan -.- so jumpa lah dorang dekat pavilion. Err dua orang jeh I jumpa actually. And masa tengah jalan jalan tuh budak budak bbm ada yang cakap nampak I and etc so I buat tak tahu jeh lah. Dah nampak tak nak tegur so tak ada lah masa nak berjumpa lain lain kali kan kan.

Picture atas masa I kat pavi :) hewhew teringin pula nak gula gula besar macam tuh kan kan kan. Hahahah berangan dah I ni haa -.- kayy budak anti pavilion kids nak cakap apa? wtv lah malas nak layan. Macam dorang tak pernah pergi pavilion jeh nak anti anti kan kan kan. Then I dah snap snap. Pergi balik KLCC and I macam biasa lah. Tak dapat beli baju, I beli kasut :) Sebab nak beli dua dua tak ada money banyak pula dah. Hahaha :D

Then around 7 macam tuh ingat nak balik naik lrt kan but kawan mey pula yang ambil kitaorang. Okay skip skip skip pergi Wangsa Walk. Apa lagi tengok wayang lah kan. Mission Impossible :B jeng jeng jeng! Best and awesome! Even duduk sit depan -.- mata sakit gila but best gila lah! Hewhew kayy malam tuh sleep rumah cousin and now baru balik then update blog. Kayy baii :*


Regards ; me





Thursday, December 22, 2011

Thanks You Pupu



Assalammualaikum.

jeng jeng jeng! Agaknya korang dah tengok kan perubahan my blog ni kan kan? Hewhew thanks to my pupu omei omei. Lama tak lepak and jumpa dia. Jelly bila Mey jeh selalu lepak dengan dia. Tak apa lah nanti ada masa one day Reyn, Mey and me hang out together together lah kan kan kan. Hewhew :D Actually I tengok blog Mey and dia cakap Reyn yang tolong edit. So jelly lah -.-

Hewhew teruk kan nak jelly jelly dengan pupu. So I pun minta tolong juga lerr :P alaa nak sama lah juga blog kitaorang :) hewhew namanya pupu. Apa apa pun thanks to Reyn :) Imissyou btw Reyn :* muahehehe. Love you


Regards ; me

Never Expect



Assalammualaikum.

Hey, rasanya dah lama tak update blog ni kan? Baiklah I nak cerita lah about my holiday week ni. Tak ada lah best sangat but boleh lah kalau nak kata best. Hahaha :D here we go...

Ada lah one day I suddenly termimpi my ex. Cara my ex tuh macam nak dekat I balik. And I terkejut suddenly my ex kissed my lip -.- apa maksud mimpi tuh? Kawan I cakap samada I rindu my ex or my ex rindu I. So I tak tahu lah yang mana satu. Hmm agak agak jadi kenyataan ke tak eh? Hahaha berangan dah I ni haa. Okay just ignore it kayy.

One day I pergi pergi beli lauk. Actually semalam lah :P I beli lauk. While tengah tunggu lauk tuh ada sekumpulan lelaki lelaki and seorang perempuan kacau kacau I. Then tahu nama I. I tanya mana dorang tahu nama I. So then diorang cakap Izzat jiran I yang cakap dekat dorang. Wah wah! Then tahu pula nama facebook I. Mana tahu ni -.- lagi lah gabra.

Honestly I cakap I tengah menggigil that time. Malu kot kena sakat dengan dorang. Then dorang cakap I hot, ramai like status I apa lah. Dah tak ingat sebab malas nak ingat sangat. Whoa! Terkejut gila! Mana dorang tahu and rupa rupanya salah seorang dari dorang dah friend list denagn I. Hahaha nampak tak I tak kenal pun dorang before ni. Okay lupakan pasal dorang.

Hmm maybe esok Friday keluar dengan ibu cari barang sekolah. Kayy I tahu I still sekolah and ada antara you guys dah habis sekolah kan? congrats kan. Hahaha :D then maybe sabtu hanging out with friends kot lah. Then new year reunion with sktm friends :) kayy tak tahu nak cerita apa. Boring kot -.- baii.


Regards ; me


Monday, December 19, 2011

Run Away Better





Assalammualaikum.

Hmm I just want to run away from this life or I tak nak sorang pun know me as Erin Ahmad. Because when I be Erin Ahmad, I feel like I;m different. Bukan maksud I tak ada hidung, mata or etc but something yang lain daripada yang lain lah I rasa dalam diri I. Might be you guys faham kot.


I nak lari macam mana girl dalam picture tuh lari but lari from masalah takkan selesaikan apa apa kan? I tak nak cerita lebih detail sebab ini blog and takut you guys fikir I ni show off and macam macam kan. Hmm I bukan nak show off or what ever. Nak share apa I rasa jeh sebab ini blog I kan. I;m sorry to all who crush dengan I. I cant accept you guys so easy. I have my life and I need to focus on it. I cant treat you like boyfriend but I can treat you like friends.


I tak tahu apa yang menyebabkan you all suddenly cakap ILOVEYOU dengan easy nya. Sorry if you guys rasa I buat you guys mengharap but I rasa pernah cakap sekali. Jangan cakap perkara yang nonsense yang you guys tak tahu jadi kenyataan ke tak. Hmm sorry if terkasar bahasa and menyakitkan hati you guys. But you are not more than friends. If you guys really like me than you will wait for me until I finish my study. But if not, means I amd right about guys :) kayy thanks and take care all the crush lovers :3



Notes - maybe betul kot I ada daya penarik :) hee


Regards ; Me

Sunday, December 18, 2011

She's Pretty Teacher




Assalammualaikum...

Okay tak nak cakap banyak just nak share ni jeh sebab cikgu kahwin today. Ingatkan nak pergi dengan kawan kawan but err -.- dorang semua ada hal masing masing. So pergi dengan family and SESAT kot masa cari rumah cikgu sayang saya ni :P hee dia memang cantik. kbaii :)



Regards ; me

Friday, December 16, 2011

When I;m Mistaken





Assalammualaikum...

Haii :) Today is 16 December 2011 right? Okay actually macam dah lama tak update blog ni kan? Err kayy nak story cerita yang tak berapa nak cerita lah. Hahaha lets begin the story tale bebeh --->

Okay yesterday was 15. Yesterday evening I received one call from anon and unknown number. Then I picked up the phone called lah kan. He said that am I Najwa Latiff? Oh man ! Terkezut makk ! Hahaha memang shocked gila lah kan. Then I said no I;m not Najwa Latiff. The guy said, eh semalam ada budak cakap ni number najwa latiff. I said no laa. Wrong number and he off the phone call -.- bukan nak tanya aku minat jadi penyanyi ke apa kee.

Hahah see I dah perasan lebih dah ni. Hahahah ! Padahal memang teringin pun jadi artist :) kalau dapat ada lah rezeki kan. Hahaha! Stop dreaming baby Erin. Okay memang cuti ni tak ada benda nak buat then boring kayy. Week ni dah seminggu hujan -.- so nak keluar apa nya. Everyones moves to holiday and I? Sit alone while doing my own business -.- Parents busy kerja so apa boleh buat kan. And someone ask me did I have a crush?

Of course lah ada. I waiting for prince fall down from the blue sky :) hahaha. Err sorry if public eh but my heart was closed since 23 January 2011. There's no guy can open it until I really really want to open it. Dont you hoping more than friends for now. I would like to be your friends forever kayy. And sorry again. I shouln't give you a hope :) Sorry and dear crush... Please take me away when you realize that Im waiting you falling down for a long time. Kbaii muahh!


Notes - waiting for someone who love me as who I am and love me completely :)


Regards ; me


Tuesday, December 13, 2011

The Time Owe Me -.-





Assalammualaikum...

Today is 13.12.11 :P Yess so cantikkan tarikh tuh? Heheh LIKE LIKE LIKE ! Okay today ramai yang couple ramai yang break I punya history pula. Keluar date dengan kawan kawan bitches I :* Muah heart you !

Actually destinasi nak mcd jeh -.- macam kat sini tak ada mcd kena pergi sg wang kan. Hahaha my friends cina yang Agnes tuh kerja so alang alang tuh ke KL sekali. Dorang pun nak shopping kan. Adda tanya I tak nak shopping ke :) Nak shopping apa money KERING dah woii ! Hahhaa maybe next time lah kot shop kan babies. Okay dorang lah Leyla, Adda, Agnes but sorang jeh tak ada Ashlah sebab ada family day katanya.

Kitaorang tawaf kayy tadi -.- sumpah penat :-O Macam tak percaya berjalan dengan dorang sampai kaki melecet. Hahha :D Gila gila dengan dorang. Then hujan lebat ! Whoa sebab nak pergi pavi kena redah hujan and tengok apa jadi? Rambut basah so kena SEPIT lah kan. Then around berapa entah ayah call tanya dekat mana suruh balik. Ayah cakap jangan balik malam sangat. Okay sebab takut tak boleh keluar lagi decide balik pukul 7 :)

Lagipun memang tak larat dah I ni berjalan. Penat gila ! Tengah otp dengan ayah ada guy tegur I. I was like :-O oh no! Siapa kah gerangan lelaki tersebut? Tak cam muka doh. Hahaha memang best kan first time ada orang kenal I dekat luar FB :P Hehehe poyo pula dah. Kayy skip skip skip patah balik ke TS. See lepak TS jeh tauu :) Hahaha beli barang sikit. Not me my friends kayy. I keluar duit sikit jeh hari ni. Thank god ayah tak bagi banyak duit kalau tak dah borong dah :D menipu lah tuh kan...

Then pukul 7 baru lah balik. Alhamdulillah ayah tak kerja kan boleh ambil :) then ayah ambil kat LRT, hantar my bitches balik rumah lerr. Apa apa pun dear LADIES, I love you so much! Rindu gila time time gila macam ni dengan korang. Finally tercapai juga nak keluar kan dengan korang! Hope so friendship dengan korang takkan putus :) Kayybaii..


Pin Notes - tidak puas bergembira and having fun with you my babies bitches. What ever is THANKS :)


Regards ; Me..


Monday, December 12, 2011

When I Was Fifteen




Assalammualaikum...

Hai guys :) just nak story about my the others bff ex-school last year. Tak banyak mana pun but boleh nak bercerita sebab rindu sangat this time. Kalau I tak pindah and leyla pun tak pindah maybe takkan berpecah macam sekarang. Its a faith baby :P

I already friends with Leyla since form 1 but tak rapat sebab kitaorang pindah kelas from KAA (kelas arab k) to kelas biasa lah. Dia dah ada bff dia that time is Adda. Then nvm lah I baru nak berkawan dengan dia. Maybe my destiny kot tak dapat that time. So I kawan dengan Ashlah :P Dia ni comel and baik sangat. Suka tolong and belanja orang lah juga if kesusahan. Then masuk form 2 baru lah I rapat dengan Leyla thats because ada lah :P

Heheh secret sikit part tuh eh. Then everywhere dengan Leyla kayy plus Ashlah sekali. Semua cerita share dengan Leyla. And naik form 3 baru lah kitaorang BERGABUNG menjadi 3 sahabat iaitu me, Leyla and Adda. Opss Ashlah sekali but Ashlah kadang kadang dengan Farah. Nak dekat mid term baru gabung lagi jadi 5 orang. Me, Ashlah, Leyla, Adda and Agnes. Perasan tak semua A jeh part I and Leyla jeh capital lain sikit. Hehehe :P

Then masuk 2011 semua dah berpecah lah juga. I and Leyla masuk asrama kayy but lain lah. Then I tak rapat dah dengan dorang. Sorry guys :'( k thats oll baii..

Tutt Tutt Note - The best moment ever dengan dorang ! Never forget kayy girls and always heart you...


Regards ; Me


Apa Yang Aku Belajar?






Assalammualaikum...

Okay ni result masa I dekat sekolah this year. Err macam tak percaya jeh ni result I -.- Apa yang I belajar dekat sekolah? Its nothing kayy macam orang apa entah. Okay ujian bulan 1 tuh memang menipu lebih sebab dekat paper slip I, I got 2A's but dalam tuh no A's kan? -,-

Saja jeh nak sabotaj kan kan kan. Err takkan miss my A's tak kiraa apa subjek. But paling tinggi I dapat A pun dua or satu jeh. Tak macam korang kan dapat banyak A's. Sepertimana korang tengok kan.. I ni tak lah sepandai korang semua. Math pun A sebab luck. That time jeh I buat exercises yang the others tak buat thats why tak dapat lulus. Hahha shame on me.

Dah lah tahun depan nak SPM still main main lagi. Okay I should prepare dari awal kan? Hmm nvm lah I will try my best for next year. Nak berganding bahu dengan budak budak pandai tahun depan. English low sebab kat sana tak ada budak yang I boleh speaking sebab ramai tak tahu speaking sangat so I pun jadi BODOH english -.- Kayy wish me luck for next year SPM kayy. Baii :)


Short Notes - I love being myself and honest about what I share. Peace (Y)


Regards ; Erin

Saturday, December 10, 2011

Heart You







Assalammualaikum...

Hai hai hai bye bye bye. Eh not yet bye bye kayy. Entry pun belum start dah nak bye bye dekat korang. Alolo jangan lah merajuk kayy :P Just KEDDING saja dengan you alls. Kayy just a short story might be long story. Hahha dont know just read kayyss....

10 December 2011 and yeah is it today? Stu--- tett ! I shouldn't said that because to KURANG tak ADA AJAR :p Of course lah kan 10 Dec today. I and my family,opss not just my family yang ada kaitan dengan I punya family went to SHAH ALAM, KOTA KEMUNING. Apa lagi my brother bertunang lah today. Alhamdulillah selamat bertunang :)

Tak tahu bila nikahnya, kata mereka mereka sekalian tahun depan. So tak sabar rasanya pun ada juga. Hahaha tak pernah rasa ada kakak ipar :P #poyomuchsskayy. Because of dah lama tak lepak dengan seorang jiran I yang jarang you guys nampak picture dia. Kitaorang pun gila gila lah dengan tangkap gambar :) Okay sayang sangat sangat dengan dorang ni LADIESS :* Kawan and neighborhood since kecil kan. Thats why rapat sampai macam ni :) K nothing to write..baii


Short Notes - you are hot like sun but prettay shine like moon. I heart you LADIES :*


Regards ; Erin..


Wednesday, December 7, 2011

Great Day Ever !









Assalammualaikum...

Okay actually ini yesterday punya cerita. Disebabkan penat sangat semalam so malas nak update lah kan :) Hehe jadi update hari ni la. Okay lets begin the talkactivestory about me kayy bebeh...

On Tuesday I told ibu, "ibu adik nak keluar esok Rabu tengok wayang dengan Alyaa. Tinggalkan duit tau. Jangan lupa". Ibu said "okay". Wednesday morning ayah enter my room and said "Nak pergi tengok wayang nak berapa duit?" I cakap lah berapa berapa jeh. Sebab nanti I minta kang terlebih terkejut pula. Hahaha then ayah give me RM50 ringgit. I was like alaa baru nak shopping. Hahaha shopping jeh kerja I kan -.- padahal dah banyak dah shopping. Hee tak apa next time use my own money lah :P Thanks ayah and ibu ♥

Okay we both already plan it this week on Monday. I thought wanna hang out with her on Tuesday but she said exam kan --' hahaha so yesterday lah on Wednesday. I told her around 12.30 but she arrived around 1 :-O oh no! Terlebih masa. I memang dah kenal sangat dengan dia ni. I should told her around 12 so then she will came aroud 12.30. Hahaha we are like sister ♥ Okay then skip skip skip sampai Hang Tuah. Whoa start situ kitaorang dah GILA GILA kayy :) Tergelak sana sini semua orang pandang.

Then kitaorang pergi Pavilion lah kan. Baru nak up thats why pergi pavilion. Hehehe then cari tiket for Ombak Rindu but datang lambat punya pasal tak sempat lah nak beli :( So kitaorang tengok Misteri Jalan Lama. Not bad juga cerita dia but ramai tak tengok sebab semua serbu Ombak Rindu and Misteri Jalan Lama pun dah lama keluar kan. Maybe tak ada rezeki nak tengok so lain kali je lah. Then tiket around 4 something kan. Ada masa one hour we both pergi makan. First time jadi orang kaya kan, makan PIZZA berdua sahaja -.- kemain kaya lagi.

Hahaha makan gelak makan gelak. Tanpa kitaorang tak sedari kan, perasan ada camera curi curi tangkap gambar kitaorang -.- hahaha actually tangkap gambar Alyaa sebab cantik sangat kan :P Hehehe. Sempat lagi ambil gambar but tak banyak macam selalu. Alyaa penyegan segan pulak dah -.- since bila eh? Hahaha. Then skip skip skip in cinema :) Okay around 6 baru keluar cinema eh. I was like :O macam mana nak balik ni. Confirm ramai orang and lambat. Okay admit lah ibu I actually tak bagi balik malam eh -.- bukan macam korang.

But I just ignore lah time tuh and berjalan dekat BB kejap :P Hahaha around 6.30 baru naik monorail then around 7 macam tuh baru naik LRT. Sampai destination and waiting for the bus bergerak -.- dah pukul 8. Yang peliknyaa kan, ibu tak call I even dah maghrib. Selalunya sebelum maghrib dah call dah but :O pelik! Okay tahu korang sosial kan. Nvm tak kisah lah. Sampai rumah pun ibu tak tanya kenapa lambat macam selalu ibu tanya! Something's wrong but I just ignore and enter my room. End ! Kbaii


Feets Note - ada juga guy handsome but tak sempat pula nak bersapa :P Haha gedik much kayy.


Regards ; Erin Aum Aum


Tuesday, December 6, 2011

FUCKED IT UP !




Assalammualaikum...

Malas nak cakap banyak tapi I rasa I tak cari gaduh dengan kau kan SENIORITA -.- Nama kau pun aku tak mention dalam post aku yang lepas so masalah kau? Sebab dorang kawan kawan kau and kau pun terasa lah? Mampus sama kau -.-' Nak gegar aku tahun depan GO AHEAD ! Tahu sakit hati ke weh? Aku ingatkan tak tahu sakit hati -.- Lain kali jangan sakitkan hati orang sebab memang orang akan balas macam ni lah !

Bercakap, bom aku, cakap fuck dekat aku and etc lagi pedih dari aku tulis dalam blog ni pasal korang. BE MATURED weh ! Aku tak be matured sekarang sebab aku pun sakit hati ni haa canang blog aku sedangkan kau punya nama tak mention. Kira baik aku highlight nama kau -.- BODOH ! Malas cakap banyak baii !


Feets Note - Sorry kalau ada bahasa tak baik dalam ni. Memang tengah bengan and sesiapa baca post ni budak mdzin ke kawan dia ke nak bagitahu lantak lah. Yang pasti satu jeh "JANGAN BUAT ORANG SAKIT HATI SEBAB NANTI KAU KENA BALIK and CAKAP/BUAT LAGI SAKIT DARI MENULIS DALAM BLOG". Thanks :3


Regards ; Erin Aum Aum



Monday, December 5, 2011

Like In Heaven






Assalammualaikum..

Thanks to my ayah because hadiahkan I and my brother new phone but my brother dapat lagi canggih than I lah. Okay my siblings semua guna touch kayy. I jeh still tekan-2 but I bersyukur lah. Abang I dapat that nokia N8 and I got Blackberry Pearl 9105.

Blackberry ni tak se-FAMOUS bold and curve. But boleh tahan lah guna Blackberry ni. Kena pandai jaga. Kalau my old phone sony ericsson tuh I tak kisah kalau jatuh banyak kali sebab memang dah banyak kali jatuh. But yang ni tak berani nak jatuh kan. I;m so glad to be my ayah daughter :-) #heartyoudad. Kbaii


Regards ; Erin Aum Aum



Sunday, December 4, 2011

Let It Go by Painting





Assalammualaikum...

Hmm topik kita pada hari ini ialah my heart :P Hahaha dah macam filem my heart lah pula. No no no ! My means is hati saya iaitu hati saya laa. Hahaha mesti korang dah pening kan? Watlek eh kayy. So dengarkanlah...

Okay week ni I memang boleh kata stressed lah juga but since Friday I lagi stressed gila-2. Selera nak makan terus hilang. Tak keluar bilik langsung. Opss tak ada lah tak mandi selama tiga hari. Keluar bilik nak ke toilet mandi dan turun bawah untuk minum. Makan? I just makan roti and keropok -.- boleh gemuk kot I nanti.

Nasi? Tak jamah langsung. Bila dorang tanya dah makan belum I will say dah. Sebab tak nak layan panjang panjang. Hmm yaa memang stupid sikit lah I ni. Tak banyak -.- #macamharam. Maybe korang rasa I post story ni nak minta simpati kan? Sorry guys my blog kan? So I luahkan lah I rasa kayy. Okay macam yang korang boleh tengok dekat atas tuh kan ada painting.

Okay I yang painted the lukisan lah. Hahaha comel tak? Tak comel tahu dah :P Yaa bosan gila. Internet kadang kadang okay kadang kadang tak. So itu je lah I boleh buat. Phone mahal tarak guna juga sebab malas dah nak layan phone buat masa sekarang. Yang important jeh layan. Memang lukisan tuh kelakar thats why I said "Let It Go by Painting" because it can make me laugh when I look at the painting. Malas nak taip panjang panjang. Kayy baii ciaoo !

Feets Note - Sometimes we can't run from our problems. So we have to solve it before it gonna be worst !



Regards ; Erin Aum Aum